Polaganje u Beogradu i Novom Sadu

polaganje 650

[fb_button]

U Centru za obuku KMG prethodna dva vikenda bila su rezervisana za polaganja koja su bila održana u Novom Sadu i Beogradu. Nakon višemesečne obuke koja je starovala početkom septembra, došao je na red i dan kada se proverava u kojoj meri su instruktori uspeli da prenesu znanje na svoje polaznike i koliko su polaznici obučeni da stečeno znanje primene. Osim tehnika, ocenjivano je taktičko postupanje, kao i fizička pripremljenost. Polaganje u Novom Sadu je bilo organizovano u SC Spens i ono što nas posebno raduje je činjenica da je ovaj put polaganju pristupio rekordan broj kandidata iz Novom Sada i Bačke Palanke. Za ocenjivanje bio je zadužen instruktor D. Nestorov.

Beogradsko polaganje je, zbog izuzetno velikog broja kandidata, bilo podeljeno u dva dana kako bi se obezbedili optimalni uslovi za rad, a isto tako i da bi instruktori koji su bili zaduženi za ocenjivanje mogli na najbolji način da sagledaju nivo obučenosti svakog polaznika. Ovim se želi postići što objektivnije ocenjivanje čime će nivo Krav Maga obuke konstantno podizati od polaganja do polaganja, jer će instruktori dobijati precizne informacije na šta posebno da obrate pažnju tokom trenažnog procesa. Polaganje u Beograd bilo je održano u Centralnoj KMG sali, a vodila su ga dva instruktora D. Ostojić i M. Golubović.

Centar za obuku KMG čestita svim kandidatima koji su uspešno položili, a kandidatima koji su ovaj put osvojili manje od potrebnog broja bodova, savetujemo da ne odustaju, jer uz maksimalano zalaganje rezultat sigurno neće izostati.